Ipodwallet

24.aug.2011 kl.10:57 i Blogg    4 kommentarer

Heihei dere, vet jeg blogger dårlig osv. Men er ikke alltid jeg er i et veldig blogghumør, det har dabbet ganske mye ned etter jeg starta denne bloggen. Jeg vil derimot ikke slette den, for plutselig kommer nok blogghumøret sterkt tilbake (håper jeg). 

Igår kom mamma og min stefar hjem fra Køben og hadde kjøpt en liten gave til lillesøster og meg. Jeg fikk da en rosa ipodwallet som er utrolig søt. Veldig greit med en beskyttelse så jeg ikke riper ipodden opp. Er jo ofte den ligger løst i veska, og da er det ypperlig med en slik. Vet ikke hvor den er kjøpt, mamma sover.

Idag skal jeg ikke på skolen før 13:20, fordi vi holder på med oppstartssamtaler i dag. Da blir jeg vel bare 15 min på skolen eller noe også er det rett hjem igjen. Deilig dag!Hva synes du?

- Kaja

4 kommentarer

hangelica

24.aug.2011 kl.11:00

så søt den var! leter febriilsk etter en sånn en sjøl! :D
kjempe fin!

✝ Carina Grønberg

24.aug.2011 kl.11:09

Utrolig nice!! :D

Sara lillesøstra til jakub

25.aug.2011 kl.22:28

Har stemt på henne <3 søøt

Skriv en ny kommentar

Kaja Dahlen

16, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente som bor i Kristiansand men som opprinnelig kommer fra Risør. Fritiden går mest til trening, venner, og shopping om pengene strekker til! Jeg blogger om det som intresserer meg. Klær, antrekk, hverdag, trening, mat og venner. Håper du liker det du ser! Blir glad for både konstruktiv kritikk og ros. Fint og høre andres meninger på ting! leser denne bloggen NÅ

bloglovin
hits