Fargerik!

25.aug.2011 kl.21:58 i Blogg    4 kommentarer

Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg utrolig lyst nå til og kle meg fullt med masse farger. Det kan for det første være utrolig stilig, man blir ofte glad av det og det ser utrolig skjønt ut! Klikket meg litt rundt på polyvore og satt sammen noen ting jeg fikk skikkelig lyst til å hive på meg nå. 

Kanskje jeg finner på og gå med noe litt annerledes på skolen i morgen? Hvem vet, er alltid moro og ta på seg noe ikke noen andre har eller sette det sammen på en annen måte. Imorgen skal jeg prøve og være skikkelig kreativ når det gjelder klesveien, vi får nå bare se om jeg orker. Starter tross alt kvart på 8!

Te gusta?

- Kaja

4 kommentarer

åh, digg antrekk!!

Taiba

25.aug.2011 kl.22:01

ja, av og til føler jeg også det sånn :)
Me gusta :D
Et tips, skriv opp masse forslag til antrekk du vil bruke i en bok eller lignende. Plukk deretter ut en av de du virkelig har lyst til å gå med når du står opp. Det sparer tid :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Dahlen

16, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente som bor i Kristiansand men som opprinnelig kommer fra Risør. Fritiden går mest til trening, venner, og shopping om pengene strekker til! Jeg blogger om det som intresserer meg. Klær, antrekk, hverdag, trening, mat og venner. Håper du liker det du ser! Blir glad for både konstruktiv kritikk og ros. Fint og høre andres meninger på ting! leser denne bloggen NÅ

bloglovin
hits