Vildes b-day!

27.aug.2011 kl.00:04 i Blogg    2 kommentarer

Som dere vet så hadde Vilde bursdag idag. Dermed var vi ute og spiste på Herligland for og feire henne. Både Vilde og jeg bestilte oss en saftig clubsandwitch med pommesfrites til, er sikker på at det var den beste av det som ble bestilt. Før vi skulle spise dro jeg til byen for og møte Vilde, hun skulle ordne noen småting. Planen var og dra hjemom og få på seg noe litt penere tøy og hente kameraet. Det rakk jeg ikke, og gikk søkkvåt på restaurant. Heldigvis kom Embla med joggebukse og sokker til meg. Så ut som en boms fra Tyskland.

Heldigvis tok Emma noen få bilder med iphonen sin (Jeg ser veldig grusom ut, men hadde tross alt travet rundt i en storm av regnevær og ser temmelig svett ut i fjeset. 


Emma og bursdagsbarnet.


Jeg på restaurant. Gira!


Kos og klemz, hei Embla!

- Kaja

2 kommentarer

Hverdagen med spiseforstyrrelser

27.aug.2011 kl.08:06

så koselige bilder :)

EMBLA

27.aug.2011 kl.08:42

DET ER DET GRUSOMSTE BILDET JEG NOENGANG HAR SETT!

Skriv en ny kommentar

Kaja Dahlen

16, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente som bor i Kristiansand men som opprinnelig kommer fra Risør. Fritiden går mest til trening, venner, og shopping om pengene strekker til! Jeg blogger om det som intresserer meg. Klær, antrekk, hverdag, trening, mat og venner. Håper du liker det du ser! Blir glad for både konstruktiv kritikk og ros. Fint og høre andres meninger på ting! leser denne bloggen NÅ

bloglovin
hits