Falske øyevipper.

28.aug.2011 kl.21:38 i Blogg    3 kommentarer

Jeg har aldri før prøvd løsvipper og nå har jeg endelig fått testet det ut. Igår tok Embla på meg løsvipper, der hvor man limte en og en på. Ikke en hel remse av ganga. Resultatet ble veldig bra, men etter en god natt søvn ser de ikke like fine ut. De funker fortsatt så kan ha dem på litt til. Jeg følte meg utrolig bra når jeg fikk de på meg, følte jeg ble som et nytt menneske.

Embla kjøpte dem på Lindex, husker ikke pris. Tror noen øyevipper har falt av og de står litt forskjellige veier. Viser ikke hvordan de ser ut når jeg lukker øynene, fordi det ser bare ikke bra ut. Øyevipper overalt og man kan også se limet. Nå må jeg ikke sovne på skolen i morgen!


Slik ser de ut forfra dagen etter jeg tok dem på. Veldig fornøyd.
Her kan du se det mangler noen litt innimellom og at vippene har blitt noe skjeve. Her kan dere forresten også se arret jeg har i øyenbrynet.


Rock on!

Hva synes du?

- Kaja

3 kommentarer

Sofie Madeleine

28.aug.2011 kl.21:45

sykt fint! Utrolig nydelig bryn du har!

Daniel Niazi

28.aug.2011 kl.21:51

Ganske fint! :D

http://danielniazi.com/

<3 Heidi

28.aug.2011 kl.22:13

kjempefint!

Skriv en ny kommentar

Kaja Dahlen

16, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente som bor i Kristiansand men som opprinnelig kommer fra Risør. Fritiden går mest til trening, venner, og shopping om pengene strekker til! Jeg blogger om det som intresserer meg. Klær, antrekk, hverdag, trening, mat og venner. Håper du liker det du ser! Blir glad for både konstruktiv kritikk og ros. Fint og høre andres meninger på ting! leser denne bloggen NÅ

bloglovin
hits