Blogg

Sidecut!

Klippet sidecut helt selv, saksa ville ikke stoppe. Hehe

Igår!

03.des.2011 kl.12:49 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Kveldens antrekk!

Glad og fornøyd!

En perfekt liten frokost!

Idag har eg laget meg en superdeilig frokost. Vi spiste wraps til middag igår, så jg lagde frokost med litt rester. Alltid en slager!

1. Smør på pesto og rømme på en tacolefse.

2. Hiv på litt deilig paprika.

3. Og litt salat og agurk.

4. Og vips en deilig og liten frokost! ;-)

En liten update!

Carina, Charlotte og jeg har laget brosjyre om kols. Håper på at vi vinner!

Se den fine regnbuen!!!

Jeg VURDERER å klippe me slik, men vet nok med meg selv at det ikke kommer til og skje.

Ellers bare chiller jeg. Blogges!

Hey hey!

Blir nok ingen blogging idag dere:-) kos dere!

Dagens antrekk!

Mitt fine antrekk på skolen idag, ble visst litt regn. Null regntøy, så jeg lagde mitt eget;-)

Min helg!

På lørdag pakket jeg sakene og tok bussen 10:10. Da var det tid for og dra på en liten hjemtur til Risør! Det var utrolig koselig og komme hjem en liten tur. For dere som ikke har lest bloggen før så er det min hjemby;-) nå må jeg opp av senga og få stelt meg litt!

Spiste deilig lunsj hos bestemor og bestefar.

Så gjorde jeg meg klar til og dra nedover til byen. HahhahhHhH, ja bilde er redigert. Lol

Da fikk jeg sett julegrana bli tent!

Har spilt scrabble!

Ida og jeg har vært på besøk hos Esther, vår lærer fra barneskolen! Kjempekoselig!

Jeg har hatt en veldig deilig og avslappendes helg!

Dagens antrekk!

Har vært i Risør i helga, grunn til null blogging. Nå har jeg kommet meg hjem:-) pakken har kommet i posten, forteller nok i morgen.

Strømper fra bikbok
Shorts fra bikbok
Blazer fra zara

Instagram!

Vaskjekjerring!

Nåååå har jeg vært superflink! Har vasket og styra i 2 timer, skal bli deilig med litt cash:-) så nå er det tid for litt chilling i senga med gossip girl. #den følelsen.

Synes igrunn jeg har vært ganske flink nå! Takket være ajaxen lukter det himmelsk her. Og til dere slitne husmødre der ute som har støv på hjernen, bruk swiffer duster!!

Og charlie har vært i kurven sin i to timer mens jeg har vasket. Flink gutt!!

Dette ler jeg av!

Litt morsomheter en fredags morgen, får underholde dere som sitter på skolebenken idag! For jeg har fri JUHUWIHUU

Skal seriøst skaffe meg en sånn!!

Hahhahah! Her døde jeg litt

Hahah! So true

Cuuuute!!

Antrekk 24.nov

Litt av noen knæsje sokker idag!!

Skjorte fra Cubus
Topp fra hennes
Bukse fra bikbok

Siste dag i praksis!

Gooood kveld! Idag var jammen meg min siste praksisdag på sykehjemmet over. Nå har jeg vært der 3 dager i uka i 6 uker! Trivdes kjempegodt og har lært utrolig mye, synes igrunn det er utrolig kjipt å måtte slutte nå. Fikk altså bestått i praksis, men siden de var så fornøyde fikk jeg meget godt skrevet vestsiden av bestått.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min bror, har nemlig vasket i leiligheten hans. Så derfor har jeg ikke fått blogget før nå! Håper dere alle har hatt en like bra dag som meg:-)

Mitt stilige jobbantrekk.

Idag er det 24.november. 1 måned igjen til julaften dere!!!!! Wihuuu

Derfor måtte vi ordne litt til jul på jobb idag:

Se så stilig, dette har jeg fiksa!

Sånn vil jeg ha! Mammaaaa

Så har småfuglene fått seg noe og sitte på da! Heldiggriser

Har du pyntet til jul hjemme enda?

Et antrekk!


Skjer med utrykket hahah!


Topp fra Bikbok
Bukse fra Bikbok

Hva synes dere?

Antrekk 23.nov

God morgen! Nå er det tid for en ny dag og jeg skal i praksis på sykehjemmet. Jeg begynner halv 8 og har igrunn et stykke å gå. Antrekket idag er veldig lite gjennomtenkt og jeg vil ikke si det matcher helt, men la gå! Jeg skal uansett bare rett på sykehjemmet og skifte til uniformen der. Kanskje dere får lov til og se den også! Ha en fin dag dere:-)

Her kan man se at fargene ikke helt matcher! Mehe.

Singlet fra Barcelona
Skjorte fra bikbok
Bukse fra bikbok

Et antrekk.

God kveeeld! Slenger inn et siste innlegg for kvelden, her kommer et antrekk jeg har brukt en av dagene jeg hadde bloggpause. Greit og få litt ordentlige bilder inn på bloggen og ikke bare mobil-bilder! 

Skulle egentlig bare fortelle at i morgen starter jeg halv 8, skal i praksis på sykehjemmet. Etter praksis skal jeg bare fort hjemom og rett videre på jobb som telefonselger. Og etter det er jeg ikke hjemme før klokka er halv 10! Aner virkelig ikke hvor mye blogging og hvor bra den blir, men jeg blogger når jeg har tid og lyst;-) God natt dere!


Bukse fra Bikbok
Topp fra Barcelona

Hva synes dere?

Pakke i posten!

Heihei dere! Idag har jeg fått en av pakkene jeg har ventet på i posten, hadde igrunn helt glemt denne. Er ikke en av de mest interessante pakkene, men tenkte alikevel jeg kunne vise dere. Jeg jobber nemlig som telefonselger hver Onsdag. Jeg selger altså Omega 3 tabletter! 

Jeg ringer fra Vesterålens Naturprodukter og selger Fri Flyt omega 3 tabletter for et halvt år til kun 449,- men ikke nok med det, du får også et halvt års GRATIS forbruk av multivitaminer med på kjøpet. Så hvis det er noen søte lesere her som kunne trengt omega 3 tabletter så er dette veldig rimelig og det er et veldig godt produkt, det kan jeg love dere! Så si ifra om jeg skal ringe og fortelle dere litt!


3 pakker med omega-3 og en pakke med multivitaminer.


Kikket litt rundt på esken... Kan dere se det? Der står det jo jammen navnet på bloggen min. 

Bruker du omega-3 eller multivitaminer?

Min interessante dag

Dette har jeg gjort i løpet av skoledagen.

Spilt mahjong titans. Vinner selvfølgelig aldri

Jeg har holdt ut med denne surpompen i hele dag.

Kost meg med gossip girl og the secret life of the american teenager.

Gått hjem fra skole heeeeeelt alene. Veldig trist igrunn

Nå har jeg altså kommet hjem. Og jeg driver med det vanlige, tar bilder i speilet ogsånn.

Blir selvsagt veldig blid når vi tenner lys. Lyset skal brenne for denne lille jord.

Snakkes!

I want, I want!

Vil såå gjerne ha disse skoene fra Nelly! Har 2 par wedgets fra før av, men kunne gjerne trengt noen så høye som disse som passer til fest på vinteren. Kan ikke traske på vanlige sko på hver fest jeg skal på! Bestilte noe på nettet igår som dere får se når jeg får det i posten, dermed får jeg ikke lov og kjøpe mer før jul.. Må jo bruke litt penger på julegaver!

Antrekk 22.nov

God morgen dere. Slenger inn et kjapt outfit innlegg idag også. Beklager for at bildene er så dårlige, men har som sagt bare iphonen nå og den duger ikke så godt når det er mørkt. Jeg skal ihverfall på skolen nå og jeg har en lang dag i vente. Ha en strålende dag dere;-)

Snakkes!

Et antrekk!

Heihei dere! Sluttet ti over 3 på skolen idag og dro rett på konferanse med mamma kvart over 4. Planen er egentlig at jeg skal ut og løpe og ned på Actico å få  trent litt. En dag uten trening er en dag uten mening, så noe skal jeg få til!  Nå er planen og få øvd litt til muntlig høring. Skal nemlig ha høring i samfunsfag i morgen, vi er 3 stk som skal ha høring samtidig. Det er igrunn ganske greit, i og med vi kan backe hverandre opp når vi ikke helt husker svaret på et spørsmål. 

Her kommer et outfit jeg faktisk har brukt flere ganger siden jeg sluttet og blogge. Disse bildene er tatt i hjembyen min Risør når jeg var på besøk der sist. Og ja, jeg har hull i nesa!


Topp fra Vila
Skinntights fra Bikbok
Sko fra Bianco

Hva synes dere?

Krøller - hot or not?

Som sagt i ønskelisten så ønsker jeg meg krølltang til jul. Er igrunn veldig heldig som har helt rett hår, men det er veldig kjedelig i lengden. Derfor ønsker jeg meg en krølltang slik at jeg kan pynte meg litt ekstra feks når jeg skal på fest. Blir kjedelig med den samme frisyren i lengden!

Min søster har krølltang, men vi bor desverre ikke sammen. Har dermed prøvd krølltang en gang og jeg synes igrunn det ble veldig fint med litt krøller nederst på håret. Så om jeg ikke får det til jul så må det KJØPES!


Har desverre ingen fler bilder.

Hot or not?

Dagens antrekk!

Go morgen dere! Slenger bare inn et raskt outfit innlegg. Hadde den dagen idag hvor jeg aldri blir fornøyd haha!!

Hva synes dere?

Gårsdagens antrekk!

Igår var jentene mine og jeg ute og spiste på Rio pizza for å feire Tina som ble 17 år Igår! Bare ett år igjen unna 18!!! Hvor fett er ikke det, haha. Etter vi hadde spist oss gode og feite dro vi for å se Breakin Dawn, morooo! Hadde en super kveld med de beste jentene.


Visste ikke at bildene ble så små....

Ny klokke fra cmyk!

Ønskeliste til jul!

Nå er det jammen meg snart jul dere og jeg har endelig fått laget meg en liten ønskeliste! Jeg kommer stadig på nye ting jeg ønsker meg, men glemmer det fort igjen. Nå får jeg lagret det på bloggen og familien kan se hva jeg virkelig har lyst på til jul. Jeg synes igrunn av og til at det er vanskelig og finne noe og ønske seg til jul, jeg føler tross alt at jeg har ganske masse og har det jeg trenger. Men så finner man alltids noe man har "bruk" for!!

Jeg har selv kommet litt igang med julegavene, ingen er i hus men har i det minste funnet ut hva jeg skal kjøpe til de fleste. Elsker jul og elsker og gi vekk gaver! Er selvfølgelig veldig glad i og åpne også da;-)

 


Ønsker meg også:
Gavekort.
Penger.
Sminke.
Kremer og parfyme.
HDMI-kabel.
Sengetøy.

Hva ønsker du deg til jul?

Bursdags antrekk!

I og med jeg ikke har blogget siden 7.September har det jo skjedd en del. Jeg feks tatt noen bilder med speilrefleksen, litt antrekk ogsånn. Ikke mye, men litt. Slik at det ikke bare blir kjedelige iphonebilder på bloggen kan jeg jo også slenge inn noen bilder fra tiden jeg ikke har blogget.

Jeg har for eksempel vært i bursdag til min kjære Guro, vi skulle kle oss ut og jeg valgte og kle meg ut som ei millitær jente. Dermed kan jeg vise dere antrekket jeg hadde i bursdagen. Lillesøster er selvfølgelig fotograf!

Hva synes dere?

Prøver igjen!

Heisann dereee! Ser faktisk det fortsatt er noen som titter innom her hver dag, er moro at folk ser innom om det har kommet et nytt innlegg. Og her kommer det jammen! 

Det har seg nå sånn at jeg vurderer og starte og blogge litt igjen, aner virkelig ikke om jeg kommer til og klare og fortsette etter dette innlegget, men jeg skal prøve og ta meg litt tid til det. Visse ting jeg savner med blogging og visse ting jeg ikke savner. Jeg har for øyeblikket null minnekort til speilrefleksen, så om det kommer et blogginnlegg av og til så blir det bilder som er tatt med iphonen. Dere overlever vel, flaks for dere så tar den jo ålreite bilder.


Lenge leve fjortislivet. 

Skal jeg starte på bloggfronten igjen? 

Venter uggs i posten!

Istad bestilte jeg meg et par fake uggs på www.fashdeal.com, de er veldig like de ekte og jeg har hørt det er kjempe god kvalitet på dem. Har aldri hatt verken ekte eller fake uggs før, så dette blir spennende. Gleder meg masse til de kommer i posten! De kostet opprinnelig 499,- men i tillegg betalte jeg 200 kr i frakt.


499,- 

Hva synes du?

- Kaja

Smile

Det er alltid så  rart dette, hver gang jeg sier at jeg tar en pause fra blogginga får jeg en ny idè til hva jeg kan blogge om. Jeg har fortsatt pause, og kommer ikke til og blogge hver dag. Men et innlegg i ny og ne tåler dere vel.

- Kaja

Sorry!

Heihei dere. Beklager for lite blogging, men jeg har tatt meg en pause. Personlige grunner. Orker bare ikke:) Kommer tilbake, og vil ikke slette bloggen. Kommer innlegg når jeg får veldig lyst til det.

Dere er best!

- Kaja

I want!

Hva synes du?

- Kaja

Hotellet - Barca

Heisann dere! Har helt glemt dere noe jeg ville vise dere, dere har nemlig ikke fått sett hvordan hotellet jeg bodde på i Barcelona så ut. Har totalt glemt det vekk, men kom på det igjen idag da jeg scrollet gjennom bildene fra turen. Vi bodde da på AC Hotel Barcelona Marriot, om jeg ikke husker feil. Det var 22 etasjer, og vi bodde selvsagt i øverste etasje. Min far og stemor delte et rom, og jeg og min stesøster delte et rom. 

Positivt:
Kjempe nydelig hotell.
De som jobbet der tok oss godt i mot og var veldig hyggelige.
De hadde gratis jellybeans i små pakker med hotellets logo på.
De hadde trådløst nett i resepsjonen, mulighet for låning av data.
Hotellet lå rett over gata til et ganske så stort shoppingsenter.
Hotellet lå slettes ikke langt fra stranda.
Det var et nydelig basseng på en takterrasse med utsikt over både sjø og by.
Rommene var også veldig fine.

Negativt: 
Måtte betale ekstra for å få internett på rommet. (Vi droppet det)
Frokosten var langt i fra mine forventinger. Dårlig med bakevarer.
Vi satt fast i heisen. Dette kan skje på alle hoteller, så igrunn ikke negativt.
Boblebadene var for skitne.

Alt i alt, veldig fornøyd med oppholdet. Storkoste meg masse! 


Vi bodde altså i toppetasjen.


Christel holder på å innrede seg.Så det fint ut?

- Kaja

Antrekk - Barca

Slenger inn et antrekk jeg hadde på meg en kveld ute i Barcelona. Minnekortet mitt har knekt, så jeg må få kjøpt meg et nytt. Vurderer og vente til jeg har bursdag 20.september. Får nok lånt meg et i mellomtiden, eller eventuelt låne mammas kamera.

Blondebody fra Cubus
Shorts fra Bikbok?
Sko fra DNA

Hva synes du om antrekket? 

- Kaja

Min yndlings bikini

Dette her er min favorittbikini, kjøpte den for 2 år siden om jeg husker rett. Kjøpte den på Urban, men husker desverre ikke hvor mye den kostet. Den passer bedre nå enn den gjorde før, og jeg elsker at det er rosa sussemunner på. Hva synes du om bikinien? 

- Kaja

Dagens antrekk - 29.aug.2011

God morgen dere! Idag fikk jeg utrolig god tid og har fortsatt plenti med tid før jeg skal på skolen. Dermed fikk jeg plutselig veldig lyst til og vise dagens antrekk. Gud vet hvor lenge siden jeg har hatt det nå. Fremover har jeg lyst til og prøve og vise dere antrekkene jeg går med. Er ikke så avansert i klesveien som før, så blir veldig lettvint. Viser ikke hver dag, for er ikke hver dag man faktisk kler seg litt fint.

Skulle egentlig ha vært ute med Charlie nå, men for ikke så lenge siden kom storebror (Daniel) og tok han med seg på jobb. Dermed blir han borte hele dagen og får slitt seg skikkelig ut! Og idag dere, så starter jeg 09:35 på skolen. Gud og deilig!

Jeg er ikke svett i fjeset på bildene, har bare akkurat smørt meg inn med fuktighetskrem som enda ikke har trukket ordentlig inn. Man ser det da spesielt godt når jeg tar bilder med blits. Bilde nr.2 er veldig uklart, jeg vet jeg vet. Men det får da gå. Ha en fin dag!


Topp fra Zara 
Tights fra Zara
Klokke- Kaja

Falske øyevipper.

Jeg har aldri før prøvd løsvipper og nå har jeg endelig fått testet det ut. Igår tok Embla på meg løsvipper, der hvor man limte en og en på. Ikke en hel remse av ganga. Resultatet ble veldig bra, men etter en god natt søvn ser de ikke like fine ut. De funker fortsatt så kan ha dem på litt til. Jeg følte meg utrolig bra når jeg fikk de på meg, følte jeg ble som et nytt menneske.

Embla kjøpte dem på Lindex, husker ikke pris. Tror noen øyevipper har falt av og de står litt forskjellige veier. Viser ikke hvordan de ser ut når jeg lukker øynene, fordi det ser bare ikke bra ut. Øyevipper overalt og man kan også se limet. Nå må jeg ikke sovne på skolen i morgen!


Slik ser de ut forfra dagen etter jeg tok dem på. Veldig fornøyd.
Her kan du se det mangler noen litt innimellom og at vippene har blitt noe skjeve. Her kan dere forresten også se arret jeg har i øyenbrynet.


Rock on!

Hva synes du?

- Kaja

Dette har jeg på veggen!

Er på det litt mer kreative hjørnet i dag så jeg tenkte og vise dere hva jeg har på veggen min. Fikk ikke tatt bilder av alt, men her er det jeg vil vise dere. Jeg elsker og gjøre ting med rommet, men jeg blir typisk fort lei og river ting ned fra veggene igjen. Bilder er alltid koselig, det skaper glede og det skaper en hjemmefølelse. At det er akkurat bare ditt rom. Jeg har ikke så altfor mange bilder, men noen har jeg. De fleste er fra sommeren i år:-)


Treningsplanen som jeg igrunn aldri fikk startet med.


Noen bilder fra ungdomsskolen.


Sommer da jeg var mindre.


Dette hang jeg opp igår, er ikke helt ferdig.


En Rihanna plakat jeg aldri har fått tatt ned. Hengt der i årevis føler jeg:-)


Et bilde av jeg og min storebror Daniel. Han er 8 år eldre enn meg!


Farfar, som er i himmelen og hopper på skyene.


Og sist men ikke minst denne rammen med bilder. Har ikke fåt hengt den opp enda.

- Kaja

Vildes b-day!

Som dere vet så hadde Vilde bursdag idag. Dermed var vi ute og spiste på Herligland for og feire henne. Både Vilde og jeg bestilte oss en saftig clubsandwitch med pommesfrites til, er sikker på at det var den beste av det som ble bestilt. Før vi skulle spise dro jeg til byen for og møte Vilde, hun skulle ordne noen småting. Planen var og dra hjemom og få på seg noe litt penere tøy og hente kameraet. Det rakk jeg ikke, og gikk søkkvåt på restaurant. Heldigvis kom Embla med joggebukse og sokker til meg. Så ut som en boms fra Tyskland.

Heldigvis tok Emma noen få bilder med iphonen sin (Jeg ser veldig grusom ut, men hadde tross alt travet rundt i en storm av regnevær og ser temmelig svett ut i fjeset. 


Emma og bursdagsbarnet.


Jeg på restaurant. Gira!


Kos og klemz, hei Embla!

- Kaja

Sweet 17, Vilde!

video:film fra 26


Okei folkens, må først og fremst si at jeg vet godt at jeg ikke har noe bra sangstemme, og det er ikke hensikten med denne videoen. Hensikten er og få gratulert Vildemor på en skjønn måte, og her er mitt "bidrag". Skulle gjerne fått redigert den litt osv, men jeg er skikkelig dum på slikt. Om jeg kjenner meg selv rett kommer jeg til og slette denne igjen, ikke med en gang forhåpentligvis. Er bare i det humøret der det og ta seg selv så høyt ikke er så viktig! Enjoi! Sweet 17, Vilde! 

Vakker sangstemme? 

- Kaja

Rosa!

Dere har vel alle kanskje merket at jeg er blitt veldig glad i fargen Rosa. Jeg er ikke den personen som kler meg i rosa topp med puppene opp i halsen, men jeg er veldig fan av fargen når man er fin og brun i huden. Spesielt på sommeren! Jeg er heller ikke den personen som er dollete av meg eller bertete selv om jeg liker fargen, den er bare utrolig nydelig og jeg har fått dilla! 

Lagde et nytt bilde på polyvore med rosa ting, bare for å få litt inspirasjon. Har ikke så mye og blogge om for dagene siden det faktisk skjer veldig lite rundt meg. Derfor blir det mye slik blogging for tiden.

Liker du rosa?

- Kaja

Fargerik!

Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg utrolig lyst nå til og kle meg fullt med masse farger. Det kan for det første være utrolig stilig, man blir ofte glad av det og det ser utrolig skjønt ut! Klikket meg litt rundt på polyvore og satt sammen noen ting jeg fikk skikkelig lyst til å hive på meg nå. 

Kanskje jeg finner på og gå med noe litt annerledes på skolen i morgen? Hvem vet, er alltid moro og ta på seg noe ikke noen andre har eller sette det sammen på en annen måte. Imorgen skal jeg prøve og være skikkelig kreativ når det gjelder klesveien, vi får nå bare se om jeg orker. Starter tross alt kvart på 8!

Te gusta?

- Kaja

Livsglede for eldre!

Idag på skolen fikk vi en t-shorte hver hvor det står Livsglede for eldre på. På Onsdag skal nemlig hele Helsefagarbeiderlinja på en øy som heter Bragdøya og hjelpe til i livsglede for eldre. For dere som ikke har hørt om det eller ikke vet hva det er så er det en frivillig organisasjon som gjør slik at eldre folk får kommet seg ut av instutisjonene etc og får en meningsfylt hverdag. Blir supert og kunne være en del av det!


T-shorten vi fikk.
Prøver og lære meg og drikke kaffi, går ikke veldig bra.


Tenkte jeg skulle slappe av og lese litt i denne boka. Startet såvidt igår.....

- Kaja

Chill

Været er ikke spesielt bra idag så jeg ligger i senga og spiser usalta peanøtter og ser på "No strings attached". Deilig og bare kunne nyte litt stillhet og være for seg selv. Imorgen er det tid for vanlig skole igjen, og snart må jeg vel også hive meg ned på oxygo å få ordna et nytt årskort. Må jo trene litt!

- Kaja

Ipodwallet

Heihei dere, vet jeg blogger dårlig osv. Men er ikke alltid jeg er i et veldig blogghumør, det har dabbet ganske mye ned etter jeg starta denne bloggen. Jeg vil derimot ikke slette den, for plutselig kommer nok blogghumøret sterkt tilbake (håper jeg). 

Igår kom mamma og min stefar hjem fra Køben og hadde kjøpt en liten gave til lillesøster og meg. Jeg fikk da en rosa ipodwallet som er utrolig søt. Veldig greit med en beskyttelse så jeg ikke riper ipodden opp. Er jo ofte den ligger løst i veska, og da er det ypperlig med en slik. Vet ikke hvor den er kjøpt, mamma sover.

Idag skal jeg ikke på skolen før 13:20, fordi vi holder på med oppstartssamtaler i dag. Da blir jeg vel bare 15 min på skolen eller noe også er det rett hjem igjen. Deilig dag!Hva synes du?

- Kaja

Stem?

Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne legge ut en stemmelink for han. Det er nemlig stemmekonkurranse når det gjelder at barneleverposteien skal ha nytt bilde på fremsiden. Både han og jeg vil gjerne at dere tar deres tid til og stemme på datteren til søskenbarnet hans. Kjempe skjønn jente!

Her er linken (tar veldig kort tid): 
http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3166720/

Har du stemt? Takk på forhånd, og gjerne si ifra her.

- Kaja

Første ordentlige skoledag!

Nå er første ordentlige skoledag overstått, eller kan vel ikke si den var helt ordentlig. Blir nok annerledes fra imorgen av. Idag har vi levert inn papirer som skal leveres, kommet oss på plass i skapene, levert inn et prosjekt om holdninger, hørt på et foredrag og hatt gym på slutten av dagen. På Kvadraturen kan man velge hva man vil gjøre i gymmen mellom 3 alternativer, det du velger skal du gjøre i gymtimen 3 uker. Jeg valgte fotball denne gangen, men neste gang blir det antageligvis utholdenhet.- Kaja

Takeaway!

Har for ikke så lenge siden hatt en deilig middag med takeaway fra Lotus, altså kinamat. Digg! Bestilte barnemeny i og med jeg ikke klarer og spise voksenmenyen derfra, den er megastor! Nå har jeg stelt meg og det er straks på tide og ta turen ut av huset. Blogges!


Siden jeg hadde barnemeny fikk jeg en kuli med på kjøpet!

Liker du kinamat?

- Kaja

Få meg på, for faen!

Igår var jeg og tre andre venninner og så filmen "Fåmegpå, for faen!". En utrolig merkelig og spesiell film, men samtidig veldig vittig. Masse humor. Tror ikke det er den rette filmen og ta med mor og far på, men med venner passer det fint. Filmen handler om Alma, som etterhvert blir kalt Pikk-Alma etter og ha sagt en sann men veldig lite troende setning: "Arthur var borti meg med pikken". Hun blir utstøtt på skolen og resten får du finne ut sjøl. Anbefales om du vil få deg en god dose latter!


Alma, hovedskuespilleren.


Alma ble stemplet som sexgal, og ble utstøtt av hele skolen.


Før festen, hvor setningen brøyt ut.


"Eg var borti Alma med pikken, Arthur 10B" 

Sett filmen, eller skal du se den?

- Kaja

Love it!

Kjøpte meg nye "øredobber" eller hva jeg skal kalle det i Barcelona. Er veldig fornøyd med dem! 

Nå skal jeg på jobb snart, starter klokka elleve og slutter ca halv 7 ikveld. Passer meg egentlig perfekt, da har jeg hele kvelden fremfor meg når jeg kommer hjem. Alltid deilig med litt penger i lomma:-)


Kostet 24kr om jeg ikke tar feil.

Hva synes du om dem?

- Kaja 

Versace parfyme

Fikk forresten en parfyme av min kjære pappa på taxfree'en. Kunne velge meg en, selvfølgelig ikke den dyreste jeg kunne finne, men en jeg hadde lyst på. Jeg har alltid ønsker meg Versace Bright Crystal, og den fikk jeg. Føler jeg lukter bedre enn noensinne selv om den andre parfymen jeg har lukter himmelsk den også.

Har du prøvd den før?

Rosa ramme

Mens jeg var i Barcelona kom bildene fra Foto Knudsen i postkassa, har gledet meg som en liten unge til å få bildene inn og få rammen opp på veggen. Bilder er alltid veldig koselig. Nå har jeg fått satt de inn og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Skikkelig sommer kollasj! (Dette er altså bilder fra sommeren 2011).

Hva synes dere?

- Kaja

Innkjøp 3

"God morgen" dere! Har vært oppe siden halv 8 og det har allerede vært en heftig dag. Jeg stod opp for å være våken når Josefine skulle gå på skolen. Det er bare oss hjemme, så jeg synes jeg kunne gjøre såpass. Måtte desuten vekke henne. Når jeg kom ned trappa og kikket ut vinduet var jammen meg mopeden min borte, jeg fikk hjertet i halsen og ringte både mamma og pappa. Heldigvis ringte Christina meg og sa det stod en sølv scooter på en parkeringsplass borti gata, den var min. Rattlåsen er knekt, men ellers er den like hel! Flaks i uflaks.

Her er det siste jeg kjøpte i Barcelona:


Postkort med masse artige tekster på.


Hola Guapa betyr "Hei pena".


Kjøpte nøkkelring til lillesøter. Kjøpte også vingummi til familien og skittles til storebror! Snille meg.

Hva synes du?

19.aug.2011 kl.10:12 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Innkjøp 2

Heihei dere! Lenge siden sist nå. Beklager for dårlig blogging, men når jeg ikke har lysten eller orket til og blogge gjør jeg det ikke. Det er for min egen del at jeg blogger, siden jeg synes det er moro. Har hvertfall ikke gitt opp bloggingen, for all del. Skal prøve og blogge hver dag fremover men blir sikkert ikke så mye, så får vi se om jeg blir like flink som før!

Har nesten ikke fått vist dere noe fra Barcelona, verken innkjøp eller bare bilder fra turen. Og jeg lover dere, det kommer! Nå får dere se litt mer av det jeg har kjøpt og resten får dere nok se i morgen. Hadde en veldig fin tur, og det er temmelig rart og gå på skolen igjen! 


Justin Bieber t-skjorte til Embla, kunne ikke dy meg. Hun er stormforelsket!


Svart tykk tights fra Zara. Topp fra Zara.


Deilige kosesokker.


Rolling Stones topp fra Pull And Bear, samme med den andre.


Undertøy fra Hm.


Bombshell bh fra Hm.


Nye havaianas.

Hva synes du om innkjøpet?

Morsomt!

La Rambla som er en stor shoppinggate her i Barcelona så er det utrolig mye rart og se. Det er utrolig mange som har kledd seg ut som gjør forskjellige ting når man gir penger til dem. Tenkte jeg kunne vise de jeg har sett til nå. Idag skal vi til en annen by, aner ikke hva den heter, men blir nok moro og se noe annet også. Satser på en liten tur på stranda også!


En elefant Gud?


Haha, bra laget!- Kaja

Første innkjøp.

Som dere sikkert skjønner så får jeg ikke så mye tid til og blogge her nede. Har heller ikke nett på hotelrommet, det koster nemlig ekstra penger. Dermed må vi ned i resepsjonen for å logge på internettet. Når man kommer hjem etter en dag ute i sola og en del gåing er man utrolig sliten, men idag tok jeg meg tid! 

Tenkte og vise det første jeg kjøpte her nede, for moro skyld. Har kjøpt noe mer, men det får dere nok ikke se før jeg kommer hjem. Blogges!


Smurfe-sovetruse og dolly duck sokker.Hva synes du?

- Kaja

Dag 1 i Barcelona

Hola mis amigos, tenkte jeg skulle slenge inn et innlegg her fra Barcelona. Kom tidlig idag men har ikke fått blogget før nå, er ikke førsteprioritet når jeg er på ferie. Idag har vi bare slappet av i boblebad, en liten tur for å se på stranda og vært ute og spist i kveld. Har også kjøpt meg to ting, viser dere antageligvis i morgen.

Her kommer noen bilder fra reisen og fra dag 1 i Barcelona. Blogges dere!


Christel på flyplassen i Amsterdam.


Her tok vi en liten matbit før vi dro videre til Barcelona.


Barcelona fra flyet.


Christel på flyplassen i Barcelona.


Her har vi ankommet 5-stjerners hotellet.


Hotellet.


Hvis du spør etter bikini i Barcelona, får du en Toast. Try it out!


Sniktitt av stranda.- Kaja

Klar for Barca!

Idag er det dag 7 i min 40 dagers challenge. Jeg skal prøve og fullføre den, men velger og hoppe over denne dagen. Dag 7 sier at jeg skal legge ut det jeg kjøpte sist. Jeg la ut innkjøp fra IKEA igår, og husker desverre ikke hva jeg kjøpte før det.

I natt/morgen tidlig klokka kvart på 4 blir jeg hentet av Pappa, Dagmar og Christel. Vi skal ta flyet fra Kjevik til Barcelona! Gleder meg utrolig mye til å virkelig steke, spise god mat og forhåpentligvis shoppe litt. Mest av alt gleder jeg meg til å tilbringe en ferie sammen med dem. Min kjære søster blir 18 år 14.August så det er hovedgrunnen til at vi reiser. Hun skal feires! 

Noe av det jeg bringer med meg:


Fant to bøker som jeg fikk da jeg engang var med i TL-klubben. Må ha noe og lese på!


Ipodden skal selvfølgelig med! Må bare huske og lade den før jeg reiser..


2 solbriller holder, om jeg kjenner meg rett kommer jeg til å bruke det svært lite. 


Noen av toppene! 

Ønsk meg en god tur! - Kaja

Otera opening!

Hallo igjen! Nå har jeg vært på Otera Opening som da er åpningen av Europamesterskapet i Volleyball her i Kristiansand. På "menyen" om hva som skulle foregå ikveld stod det at X-factor Mo skulle opptre, det gjorde han desverre ikke. Allikevel var det veldig moro og vi fikk høre Team Tom fra korslaget, en dansegruppe og en som sang (husker ikke navnet). Fint vær ble det også, tilslutt. 


Idag tittet regnbuen frem på vei ned til byen.
Selve "hovedbanen".


Mamma og jeg, koser oss i sola.


Team Tom.


Her spiller 4stk mot en profesjonell.


Sjekk ut kroppen dere!


Skjønne Josefine.

- Kaja


Ikea innkjøp

Her får dere innkjøpet fra Ikea, er veldig fornøyd og har skikkelig fått ryddet og ordnet opp i rommet. Dere skulle bare sett hvor mye jeg har kastet, er ikke til og tro at alt får plass her inne. Har også kvittet meg med masse tøy som jeg har valgt og gi bort til Fretex. Utrolig deilig med en opprydding, men tid tar det! Virkelig.


Ny søppelbøtte, samme som den røde jeg hadde før.


Nytt teppe, kunne ikke ha rød søppelbøtte til dette teppet. 


It's so fluffy i'm gonna die!


Ny ramme, her skal bilder fra Sommeren 2011 inn og antageligvis også fra turen til Barcelona. Viser dere når det blir ferdig:-)

- Kaja

Day 6 - Dagens antrekk.

Har vært en tur på IKEA nå og har fått meg noen nye ting. Viser dere senere:-) Dagens antrekk er veldig enkelt, slik jeg liker det best. Bukse fra Zara, kjøpt i Barcelona og topp fra wow, arvet av Josefine!


What's with the face?

- Kaja

Stilig!

Hallohallo! Idag har vi hatt en skikkelig rydding og rengjørings runde her hjemme. Josefine har som sagt flyttet hit, så idag kom hun på plass i rommet sitt. Jeg derimot er ikke helt ferdig med min rydding. Jeg holdt på og ryddet tidlig idag og får plutselig en telefon fra jobb, i alt surret med rydding hadde jeg helt glemt at jeg skulle på jobb. Jeg kikker på klokka, 14:09. Søren, tenkte jeg. Skulle vært på jobb for ti min siden. Heiv på meg jobbtøy og satt meg på scooteren. Kom bare 30 min for sent! Aldri skjedd meg før og skal ikke skje igjen.

På hytteturen jeg akkurat var på tok vi som jeg viste dere masse hoppebilder. Guro har redigert tre stykker, et av seg, et av meg og et av oss begge. Jeg blir veldig fasinert av disse bildene og vil derfor vise dere dem. Fotograf: Sara Nodeland. Redigering: Guro Kalland.


Guro.


Jeg.


Oss begge.

- Kaja

Day 5.

Day 5 - Noe du savner

Det er jo mye man savner i livet. Minner da man var mindre, personer som man har mistet. Men men tar alltid godt vare på de gode minnene og det er de som telles mest i livet. Noe av det jeg savner mest må være ungdomsskolen, egentlig litt rart i og med det bare er litt over et år siden jeg sluttet der. Men allikevel, ungdomsskolen er en plass man vokser utrolig mye mer mot det og ta ansvar og egne valg. Man må fort bli mer selvstendig og ta vanskelige avgjørelser. Det er for mange personer en tid med mye depresjon og problemer, men også en tid fylt med utrolig mye gøy og spennende ting. Jeg savner ungdomsskolen! 

Hva savner du?

- Kaja

Fotball!

Hallo dere! Nå har jeg og Josefine vært og spilt fotball sammen og badet. Hun spilte fotball i Bergen og skal starte på fotball her også. Jeg spilte fotball da jeg bodde i Risør og litt når jeg kom til Kristiansand. Merker jeg savner fotball-livet! Etter vi hadde kost oss litt på banen dro vi ned til Bertes for og bade, det så verken innbydene eller varmt ut, men det var faktisk veldig deilig. Kaldere på land enn i vann, helt klart!


Klar for fotball!


Josefine også!

- Kaja

Day 4.

Day 4 - Noe du gruer deg til

Jeg vil egentlig si at jeg gruer meg til flere ting. Det jeg gruer meg mest av alt til er og dø, jeg vet det er naturlig og at alle skal dø en gang. Men allikevel er jeg veldig redd for døden, noe jeg helst holder meg unda og prate om. Det er det jeg gruer meg mest til. Ellers smågruer jeg meg litt til og bli voksen, for det er ekstremt moro og være ungdom!Hva gruer du deg til?

Velkommen hjem!

Heihei dere! Idag flyttet min kjære lillesøster inn hos oss. Hun kommer fra Bergen og har bodd der i alle år med sin mor og søster. Nå har hun flyttet til oss og skal bo her et helt år. Blir en tid med masse glede, søsterkrangler og mye moro. Ser virkelig frem til å ha henne her hos oss. Kunne se sin lillesøster spille fotballkamper og delta på ting. Moro!


Hang på døra til rommet hennes når hun kom.


Mamma og jeg lagde velkomstbanner.


Vi lagde taco, mamma kjøpte gave og vi lagde kort.


Her kommer lillesøster springene mot døra. Blid som alltid!

- Kaja

Day 3.

Day 3 - Parfymene dine

Bruker du noen av de samme som meg?

Gøyalt!

Ser det moro ut? 

Day 2.

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Mine tre favorittsanger akkurat nå må være disse:


Gabrielle - Ring meg.


Loona - Vamos A La Playa


Mohombi - Coconut Tree ft. Nicole Scherzinger.

Noen samme favoritter?

Challenge!

For og ikke miste blogglysten og for å ha noe og blogge om når det er sommer og jeg slettes ikke har mye tid tar jeg en 40 dagers challenge. Fant denne på Tuvaw sin blogg og den falt i smak:-) Gled dere.

Dette er hva som blir og se på bloggen fremover:

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)

Da starter vi med dag 1, et av de nydeligste bildene av deg.Blir dette moro?

Stikker på hyttetur!

Kommer tilbake på Onsdag. Satser på litt bedre blogging da:-) 


Nå skal det tænes enda mer!

- KajaSexy eller ikke?

Jeg må innrømme at jeg digger Rihanna, musikken hennes, klesstilen, hårfrisyren alt med henne. Hun er rett og slett rå! Heit dame! Har hørt på henne i så mange år, og følt med på de ulike frisyrene hun har hatt og hvordan klesstilen har endret seg med tiden.


Rihanna er råheit med denne fargen på håret!

Sexy eller ikke?

Sommerdag!

Deilig dag, bildene taler for seg selv:


Hvem er brunest?Badet idag?

En deilig dag!

Har bare dette og si: Har hatt en fantastisk deilig dag sammen med Maria. Jeg dro til henne og deretter dro vi sammen ned til Fuglevik. Der solte vi oss og "badet". Vi ble noen timer og så dro vi opp til henne igjen, der spiste vi kylling og bringebær med vaniljesaus til dessert. Har kost meg big time!


Nydelig vær idag! 


Maria koser seg i varmen.


Nam!


Tror Maria var enig i at dette smakte nydelig.

Hatt en like deilig dag som meg?

Stranda!

Nå stikker jeg på stranda med Maria Coward! Utrolig lenge siden sist og jeg gleder meg masse til å tilbringe tid sammen med henne i den deilige varmen. Har med meg kameraet, så får vi se om jeg får knipset noen bilder. Ha en fin dag alle sammen!Flere som skal på stranda idag?

Sooool!

Chiller i hagen til Nora, som bor rett over meg. Hun slettet alle bildene av seg på kameraet, og Guro som kom akkurat har jeg ikke fått knipset av. Derfor blir det nok bare meg på bloggen akkurat nå, og radion da! Er utrolig deilig og varmt!

Er det varmt og sol hos deg?

Applaus til Simen!

Tenkte jeg skulle vise dere en video av en kompis av meg som heter Simen. Han er rågod på trommer og er med i en konkurranse. Han har jobbet med videoen i nesten 2 uker og vil at flest mulig skal se filmen. Konkurransen dømmes av en av verdens beste trommiser, så dette er stort for Simen! Stolt av deg! Sjekk den ut da vel:

Hva synes du?

Vi deltok.

Igår dro jeg til byen for å delta i fakkeltoget sammen med Nora, Tina og Embla. Vi ble straks flere da vi ankom byen og møtte opp med fakler og blomster. Faklene var gratis på torvet, noe jeg synes var veldig fint. Jeg hørte desverre ikke talen fordi jeg stod så langt vekke, men har lest den i ettertid på nettet. Nydelig. Det ble også sang, som ble laget i forhold til dette. Veldig fin sang, som sikkert berørte mange av oss.

Fikk ikke tatt noe bilde av mengden på torvet i Kr.sand, kameraet ble desverre tom for batteri. Det var et utrolig bra oppmøte og jeg har aldri sett så mange mennesker samlet på en plass. Godt Norge står sammen!<3


Kjøpt blomster.


Hadde også med meg et lys, som jeg skulle sette ned på minneplassen.

Hvor deltok du i fakkeltog igår?

- Kaja

En sang som bør høres.

Denne sangen er laget til hva som skjedde oss 22.07.2011. En fantastisk sang av to gutter, utrolig bra at noen gjør slike ting for å støtte og for å vise medfølelse og omsorg. Må høres.

Hva synes du om sangen?

Fakkeltog.

Idag er det jo fakkeltog i alle byer i hele Norge. Jeg bor selv i Kristiansand og skal delta på fakkeltoget her klokken 18:00 i kveld. Oppfordrer alle til å delta i sin by for å vise respekt, medfølelse og omsorg for de drepte, de skadde og overlevende og de pårørende. Norge står sammen mot terror!

Nå har jeg akkurat våknet fra en god og deilig natt med søvn. Ble veldig sent i går i og med jeg lå oppe og leste på alle mulige nettsider og blogger om Bombeaksjonen i Regjeringskvartalet, men mest av alt Masakren på Utøya. Det finnes utrolig mange sterke historier på nettet som jeg leste igår og jeg tenkte og dele en blogg til dere. 

Nemlig min gode venninne Emma, som kom seg hjem i god behold etter omstendighetene. Takk gud. Her er bloggen. (Klikkbar link). Dette er en veldig sterk historie jeg oppfordrer dere alle til å lese for å få et bedre innblikk i hva hun opplevde. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk henne hjem. 

Deltar du i fakkeltoget?

- Kaja 

 

Tenner lys..

Tenner et lys for alle som ble skadet og drept under bombeangrepet i Oslo og på Utøya 2011. Samt de som overlevde og alle pårørende. Jeg vil sende en varm klem til dere alle og en ekstra en til dere som overlevde Aufleiren på Utøya, måtte dere passe på dere selv og jobbe med og komme dere på bena igjen. Dere alle, er i alles tanker.

Hvil i fred, til alle døde. 

- Kaja

Helt uvirkelig!

Var på jobb i Travparken igår hvor nyhetene plutselig stod ganske høyt ute i kafèen. Jeg gikk ut for å se og så nyhetene med bombe i Oslo. Litt senere kom nyhetene om utøya og det første jeg gjorde var å sende ei melding til ei venninne av meg. Jeg fikk ingen svar og heller ikke når jeg ringte, ble en veldig urolig dag på jobben.

Når jeg kom hjem ble det bare mer og mer nyheter om dette som hadde skjedd. Jeg fikk vite at dem jeg kjente som befant seg på Utøya var i live og hadde vært tapre og svømt ut i vannet. Takk gud for at de er ok etter omsendighetene. 

Jeg vil bare sende min kondolanse til alle pårørende. Jeg sender varme tanker til de uskyldige drepte, overlevende, hjelpere og pårørende. Måtte Norge komme seg igjennom dette marerittet og mannen som utførte handlingen få sin straff. Dette er rett og slett uvirkelig, det går ikke ann å sette ord på dette og heller ikke helt forstå hvordan det var å være på utøya denne dagen. Tenner et lys for alle omkommende! Hvil i fred.

- KajaSminke

Slik sminket jeg meg ofte på øynene før. Btw, har forresten fått meg ny nabo offisielt i dag. Min kjære venninne Nora! Forteller mer i morgen om jeg får tid. Snakkes! Har foresten hatt det råkoselig på hyttetur/teltur.Hva synes du?

Tips til kjærestefrokost

Om du skal lage en skikkelig deilig frokost til kjæresten din er det vel ofte egg og bacon som slår høyest an. I den anledning kan du jo kjøpe en hjerteformet speileggform på Upstairs så du kan forme eggene som hjerter. Da vil det se mye finere ut, og kanskje litt mer romantisk? Jeg ville synes det hadde vært superkoselig om noen hadde gjort det til meg.

Hva synes du? Stilig?

Pakket og klar!

Da er jeg pakket og klar til Risørtur fra imorgen til Torsdag. Denne gangen reiser jeg ikke for å besøke folk men på hyttetur med to venninner fra Kristiansand. Embla og jeg skal nemlig bli med Tina på hyttetur med hennes mor og stefar. De er i Risør allerede og vi drar i morgen 10:10 fra Kristiansand. Hytta er i skjæra, så det passer meg egentlig perfekt. Deilig, deilig, deilig! 

Hytta er ikke særlig stor så Embla, Tina og jeg skal telte disse dagene. Heldige oss så har vi madrasser og dyner! Tipper det blir mye kortspill m.m og mye bading og bare det å slappe av. Har ikke med meg noe data her, så blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem. Skal se om jeg får laget et innlegg til hver dag! Men lover ingenting.

Blogges dere!


Pakket og klar for all slags vær.


Tommel opp for hyttetur og null data i noen dager. Skal bli deilig. (Sminkeløs)

Skal du reise noe i sommer?
Hvor?


Frk.larsen!

Heihei dere! En liten oppdatering. Jeg har vært en tur i byen og spist på Frk.larsen med Emma, ei venninne av meg. Utrolig koselig og se henne igjen i og med det var utrolig lenge siden sist. Emma bestilte seg en Høne Pøne salat og jeg en Larsen wrap. Til dessert ble det brownies og is og vaniljeshake til Emma og Sørlandschips og sjokoladeshake på meg. Du kan tro jeg var stappa etter dette måltidet, men godt var det!


Før jeg dro.


Emmas hønepøne salat.


Min Larsen wrap. (Kylling og karry).


Skjønne Emma.

Er du glad i og spise ute?

Dagens antrekk - 17.jul.2011


Bukse fra ?
Topp fra Vila
Blazer fra Hennes

Hva synes du om antrekket?

"Sammen"

Her om dagen så jeg en film som heter "Sammen", som jeg gjerne vil anbefale til dere. Det er en norsk film som handler om en mor, en far og deres sønn. Etter hva jeg forstod skulle de ut og reise, mora blir påkjørt og det blir vanskelige tider for både far og sønn.

Faren klarer ikke lenger å ta seg av sønnen. Faren havner opp i all slags trøbbel, og ser etterhvert ikke ut etter slosskampene. Faren oppsøker dermed barnevernet og sønnen flytter til et hus med flere andre barn som styres av barnevernet. I mellomtiden havner faren på intensiven. Resten for du se selv! Anbefales!

Denne filmen fikk meg virkelig til å gråte. Jeg gråt som jeg aldri har gjort når jeg har sett en film, nå har det seg jo slik at man griner av forskjellige filmer. Jeg tror allikevel dette er en rørendes film for de fleste. 


Coveret.


På vei i bilen. Før moren blir påkjørt.

Etter hun har dødd:


Faren på besøk hos barnevernet.


Sønnen på besøk hos faren på Intensivavdelingen.

Har du sett filmen? 
Fikk du lyst til å se den? 

Min dag

Idag rundt 3 tiden dro heiv jeg på meg litt varmt tøy og kjørte helt ut til Søgne. Turen tar presis 33 minutter, ja jeg har faktisk tatt tiden. Følte det tok hvertfall 1 time første gangen jeg kjørte scooter dit. Jeg skulle da dit for å besøke min kusine, der flere i familien var på besøk. Veldig koselig! 

Gullkorn fra melding:
Espen: Join oss på fest:)
Kaja: Kan ikke det nå:)
Espen: Blir dere med?
Jeg: Dere? Hva mener du med dere?
Espen: Tenkte du ville ta med deg kusina di.

Kusina mi er voksen og har to barn. Tar henne lett med! 


Lea. Datter til min kusine.


Fetter Gustav.


Lea.


Gustav.


Gustav og jeg.


Kusine Emma.


Espen. Mann til min kusine.


Emmie og jeg.


Couscous salat.


En annen salat.  Nam!

Hva synes du om bildene?

Dagens antrekk - 16.jul.2011

Null magetopp folkens! Bare min nye deilige jumpsuit.


Stråhatt fra Vila
Jumpsuit fra Bikbok 

Hva synes dere om antrekket? 

Noe "nytt"

Igår kveld var jeg hos Emblamor på besøk. Når jeg kom holdt hun på med full opprydding av skapet sitt, dermed var det 3 ting hun ikke skulle ha som jeg var veldig åpen for å prøve på. Alt passet, og jeg fikk lov og få det av henne. Hva er vel ikke bedre enn litt gratis klær? Viser det jeg fikk så kommer antageligvis antrekkbilder senere. Har ikke stelt meg enda. Takk igjen Embla!


Jumpsuit fra Bikbok. 


Shorts. (avklippet bukse).


Tightsbukse.

Hva synes du om det jeg fikk?

I går (Arendal)

Igår r jeg dro hjem fra pappa. Dro jeg, pappa, min stemor, stesøster, onkel, tante, kusine og fetter ut for og spise på indisk restaurant. For dere som har fulgt med på bloggen min en stund så har dere muligens sett bilder fra denne restauranten før. Dermed tok jeg ikke bryet i og ta bilder av all maten osv. 

Jeg koste meg kjempemasse, og maten smakte utrolig godt. Jeg spiste noe som heter mango murge, noe jeg vil anbefale dere og spørre etter om du skal på indisk restaurant. Det tror jeg er en rett de fleste kan like om de liker kokos! Etter vi hadde spist tuslet vi litt i byen før jeg tok bussen hjem til Kristiansand.


Snart båtres i Arendal, en av båtene.


Her spiste vi.


Min kusine Emma. (Fra Sverige)


Min fetter Gustav. (Også fra Sverige).


Nanbrød! 


Stappmett etter masse mat, var også twist der!

Hva gjorde du igår?

Dagens antrekk - 14.jul.2011

Heihei! Nå skal jeg og min familie snart en tur inn til Arendal by for og spise middag på Indisk restaurant. Maten der smaker fantastisk og jeg er skrubbsulten. Passer meg perfekt! Senere ikveld reiser jeg hjem til Kristiansand igjen. Lille voffsen vente nok på meg!

De siste dagene har jeg ikke orket og bry meg med og stelle meg med ordentlig sminke, fikse håret osv. Det kan dere godt legge merke til på bildet under. Skal forresten snart stripe håret mitt igjen, som dere ser så er det blitt ganske mørkt i bunnen. Når det blir gjort vet jeg ikke, men det vil komme bilder på bloggen. Før og etter;-)


Rottehale!!

Hva synes dere om antrekket?

Formspring!

Kjeder meg og har ikke veldig mye og finne på, så om det er noe dere lurer på eller bare har lyst og spørre om kan dere spørre meg på >Formspring<. Trykker du på linken kommer du rett inn på min profil.

- Kaja

14.jul.2011 kl.15:04 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Hva passer jeg best?

I løpet av de siste 2 åra har jeg hatt litt forskjellig farger på håret. Det startet med at jeg hadde det veldig blondt i lang tid, farget det jevnlig ca en gang i måneden med Garnier Nutrisse nr 10. Etterhvert ble jeg så lei av den hvite fargen i håret oog bestemte meg for og farge det brunt. Ble naturligvis ikke brunt med det første, men etter 2-3 farginger ble fargen veldig fin. Den var helt nydelig når man akkurat hadde farget håret.

Når det derimot gikk noen dager falmet fargen noe veldig (fikk rødaktig hår, noe jeg ikke passer). Tilslutt gadd jeg ikke mer og bare lot håret være som det var. Jeg bestemte meg da for å stripe håret lysere igjen, noe jeg gjorde hele 2 ganger hos frisøren for at det skulle bli helt ordentlig. Nå har jeg mellomblondt hår, men som jeg vil kalle det sier jeg California blondt. Jeg er utrolig fornøyd med fargen, og har verken tenkt til å bli helt blond i håret igjen og hvertfall ikke brunette.


Helt lyst hår, nesten hvitt. Gammelt bilde.


Brunt hår.


"Californiablondt"

Hvilken farge synes du jeg kler best?

Sommer på verandaen

Åh så deilig det er med sommer! Idag i tolv tiden var det ganske kjølig på verandaen, nå er det regne badsstua. Sola skinner og d et er på tide og få litt mer farge på kroppen. Må nyte den når den først er her! Idag har vi vært i byen en tur på kafè. Hadde ikke med meg kameraet. Jeg heiv i meg både en sandwitch med kylling, karri og grønnsaker og en softis til dessert! 

Er det godt og varmt hos deg?

Clinique foundation

Tenkte og anbefale et produkt til dere. Selv prøvde jeg bare en tester som kom fra et blad, men jeg er kjempe fornøyd og vurderer virkelig og kjøpe produktet. Clinique er ikke akkurat det billigste produktet, men gud hvor bra det er. Når jeg førte på foundationen var det som en fryd, den var fuktig som en krem og ble ikke tørr på huden. Huden holder seg derfor mye friskere med dette produktet. Løp og kjøp dere!Prøvd den før?

Historien om Christoffer

Jeg har lånt en bok av min bestevenninne Embla som jeg bare var nødt til å lese. Boka handler om gutten ved navn Christoffer som bare rakk og fylle 8 år. Boka følger Christoffers år til døden, og hvordan han har det på slutten er ikke til og tro. Det er forferdelig og lese at noen kan mishandle en gutt så fælt som stefaren gjorde mot lille Christoffer. Han kom gjentatte ganger på skolen og på besøk til besteforeldrene med nye sår, hevelser og lignende. 

Jeg anbefaler dere alle til og lese denne boken, og få innblikk i hvordan det var og være Christoffer i han sitt liv. Jeg tror alle kan lære litt av og lese om noe slikt. Det merkeligste av alt er at moren og stefaren har fått barn i ettertid og henne skal det gå veldig fint med etter hva jeg har hørt. At noen kan respektere et barns liv så lite er forferdelig og høre. Jeg blir rett og slett sinna innvendig.


Skjønn gutt.


Dette var et av Christoffer svar når han fikk spørsmål om hvor han hadde fått sårene og hevelsene fra. Det andre han pleide og si var at han hadde gått i et skap eller falt ut av sengen. Ellers pleide han ikke huske hva som skjedde.

Har du lest boken? 
Hva synes du om dette?

Piercing i navlen

Jeg har vært utrolig frem og tilbake når det gjelder om jeg vil ha piercing i navlen eller ikke. Akkurat nå har jeg kjempe lyst. Igår lå jeg og solte meg med Embla og jeg fikk legge på hennes piercing på magen. Ser akkurat ut som om jeg har hull, og jeg har utrolig lyst og gjøre det. Blir hvertfall ikke før min 17-årsdag! Må bare legge med at jeg synes det er utrolig skummelt, så får vi bare se om jeg får det gjort.Passer det?

Joggetur

Heihei dere! Det er så utrolig rart, så fort jeg sier til dere at jeg legger bloggen på hylla får jeg bare enda mer lyst til og blogge. Har ikke den STORE fantasien som jeg hadde før, men synes fortsatt det er veldig gøy. Vil ikke ha det som noen plikt og blogge, men når jeg har tid så hvorfor ikke? 

Istad var jeg på joggetur med >Guromor< i Jegers. Jeg jogget fra meg for og møte henne. Vi jogget en del sammen, men ble mest gåing. Og gå tur er også kjempe bra. Jeg hadde med meg kameraet, men dum som jeg er hadde jeg glemt minnekortet igjen hjemme. Dermed ble det ikke noen bilder til dere! 

Nå koser jeg meg med en deilig bringebær og rabarbra yoghurt. Vel fortjent!Har du opplevd det samme?
Dine planer for dagen?

Kaja Dahlen

17, Kristiansand

Hallo dere! Jeg heter Kaja og er 17 år gammel. Jeg lever livet og koser meg! Trener mye og har fantastiske venner. leser denne bloggen NÅ

bloglovin
hits